19 Mayıs 2015 Salı

Jurgen Klopp'mu yoksa Mircea Lucescu'mu

"Lucescu Fenerbahçe'de"

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü MiFenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Mircea Lucescuolacak. İddianın sahibi önemli bir isim...

Eski Romanya Futbol Federasyonu Başkanıve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Mircea Sandu, Mircea Lucescu'nunyeni görevini açıkladı. 62 yaşındaki futbol adamı, deneyimli çalıştırıcınınFenerbahçe'nin başına geçeceğini öne sürdü.

Rumen basınına konuşan Mircea Sandu, "Mircea Lucescugelecek sezon başlarken Türkiye'de olacak. Muhtemelen bu takım Fenerbahçe olacak. Rusya'ya gideceğini zannetmiyorum. Zaten geçtiğimiz yıldan bu yana hep Fenerbahçe tarafından isteniyordu" dedi.

Mircea Lucescugeçtiğimiz hafta Ukrayna'dan sezon sonunda ayrılmayı düşündüğünü açıklamış, bunun nedenini de Donetskbölgesindeki politik ve sosyal istikrarsız durum olarak göstermişti.
rcea Lucescu olacak.

Fenerbahçe'ye bomba hoca!

Usta gazeteci Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin resmi siteden yaptığı yalanlamaya rağmen yeni sezonda yeni bir teknik adamın görev alacağını ileri sürdü.

 
Yayıncı kuruluş Lig TV'nin klasik haline gelen Maraton programının yorumcusu Şansal Büyüka, Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun teknik direktör politikasıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Fenerbahçe Yönetimi'nin, Alman teknik adam Jurgen Klopp'la ilgili iddiaları yalanlamasına rağmen yeni sezonda yeni bir hoca ile anlaşacağını savunan Şansal Büyüka, çok kararlı konuştu.

Büyüka, "Fenerbahçe yalanladı ama yeni sezonda bomba bir hocayla anlaşacaklarını ben de duydum, biliyorum." Şansal Büyüka, Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe maçı sonrası da Başkan Aziz Yıldırım ve ekibinin çok ünlü bir teknik adamı yeni sezonda takımın başına getireceğini ileri sürmüştü.