12 Kasım 2014 Çarşamba

Süper ikili: Bekir ve Kadlec

Süper ikili: Bekir ve Kadlec

İkisi de alternatifti. Eksiklerin çokluğunda buldukları şansı iyi değerlendirdiler ve artık Fenerbahçe savunmasının vazgeçilmezleri... Saha içinde olduğu kadar dışında da çok iyi anlaşan Bekir ve Kadlec, rakip forvetlerin kabusu oldu.

Michal Kadlec ve Bekir İrtegün... Alternatif olarak yer aldıkları Fenerbahçe kadrosunun artık vazgeçilmezleri arasına girdiler. Bekir geçtiğimiz sezon, Kadlec de bu yıl eksiklerin çokluğunda buldukları şansı iyi değerlendirdi ve teknik direktör İsmail Kartal’ın gözlerinden olmayı başardı. Son Rize maçında Kadlec’in kendi kalesine gol atmasına rağmen rakibe net fırsatlar vermeyen bu ikili, saha içinde olduğu kadar dışında da çok iyi anlaşıyor. Antrenmanların ardından birlikte özel çalışmalar yapan savunma oyuncuları, saha dışında da birlikte zaman geçiriyor.

‘Hep ben kazanıyorum!’
Çok iyi bir uyum yakaladıklarını belirten Kadlec, “Bekir çok iyi bir futbolcu ve çok iyi bir insan. Onunla saha içinde olduğu gibi saha dışında da çok iyi anlaşıyoruz. Fenerbahçe’de çok iyi ve kariyerli futbolcular var. Bekir de kendini ispatlamış bir isim. Sadece bilgisayar oyunlarında mağlubiyeti hazmedemiyor ve tartışmalar yaşıyoruz. Ancak şunu söyleyeyim, kazanan hep ben oluyorum” diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder