30 Mayıs 2017 Salı

FENERBAHÇENİN 2017-2018 SEZONU KESİNLEŞEN TRANSFERLERİ

FENERBAHÇENİN 2017-2018 SEZONU KESİNLEŞEN TRANSFERLERİ

1- Fenerbahçe, Mathieu Valbuena'yı açıkladı

Fenerbahçe'nin kısa süre içinde sözleşme imzalaması beklenen Fransız yıldız Mathieu Valbuena, İstanbul'a geliyor. Sarı Lacivertli kulüp resmi internet sitesinden yıldız isimle anlaşma sağlandığını açıkladı.

Yeni sezonda yeni bir kadroyla yeni bir başlangıç yapma olan Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'nin ardından bir başka yıldız, Mathieu Valbuena da takıma katılmaya hazırlanıyor. 

32 yaşındaki oyuncu, Nice Havalimanı'ndan paylaştığı fotoğrafta, "İstanbul için yolculuk" yazdı ve taraftarlara müjdeyi verdi.Valbuena'nın uçağının TSİ 15.30 civarı İstanbul Atatürk Havalima'nına iniş yapması bekleniyor. 
2-MEHMET EKİCİ





Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve gelecek sezon Fenerbahçe forması giymesine kesin gözüyle bakılan Mehmet Ekici'den sarı-lacivertlileri heyecanlandıran hareket geldi. Mehmet Ekici Bağdat Caddesi'nden ev aldı. Devre arasında Trabzonspor'a çok cazip bir teklif sunan fakat geri dönüş alamayan sarı-lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncuyla ön protokol yapmıştı.

3-Fenerbahçe'den Castro atağı
Fenerbahçe, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giyen Andre Casto ile anlaştı
Kasıpaşa ile sözleşmesi biten futbolcu Kasımpaşa spor un 1 milyon euroluk teklifini kabul etmedi Yeni teknik direktör Aykut Kocamanın onay vermesi durumun Fenerbahçe Kulübü Andre Castro yu takıma dahil decek Andre Castro Kasımpaşa formasıyla 139 Macta 20 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi 

4-Nabil Dirar

Sarı-lacivertliler, Monaco'da forma giyen 31 yaşındaki kanat oyuncusu Nabil Dirar'ın transferini bitirdi.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden "Kulübümüz, futbolcu Nabil Dirar'ın kulübümüze transferi konusunda AS Monaco ile prensip anlaşmasına varmıştır. Nabil Dirar, 16 Haziran 2017 Cuma günü (bugün) saat 15.30'da İstanbul'a gelecek ve futbolcu ile görüşmeler burada devam edecektir. Ayrıca Dirar'ın sağlık kontrolleri İstanbul'da gerçekleşecektir" şeklinde bir açıklama yapıldı.


Monaco ile 1 yıllık daha anlaşması bulunan Faslı sağ kanat oyuncusu için Fransız kulübüyle 'transferin bedelsiz gerçekleşmesi' konusunda anlaşıldı.

MENAJERİ MÜJDEYİ VERDİ
Fenerbahçe'nin gündeminin ilk sırasında yer alan Monaco'nun yıldızı Dirar'ın menajeri Koudier, beIN Sports'a yaptığı açıklamada anlaşmanın resmen sonuçlandığını söyledi.

Kouider yaptığı açıklamada, "Dirar konusunda sıkıntı yok. Anlaşma sağlandı. Monaco ile de anlaşıldı.

Menajer Kouider'in BeIN Sports'a yaptığı bu açıklamadan sadece bir kaç saat sonra Fenerbahçe Kulübü de transferle ilgili resmi duyuruyu yaptı.

3 SENELİK İMZA ATACAK
Monaco'da bu sezon 33 resmi maçta görev alan 31 yaşındaki Dirar, 1 kez ağları havalandırırken 7 de asist yaptı. Dirar, sağlık kontrollerinden sonra 3 yıllık imza atacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder