16 Haziran 2017 Cuma

İşte Nabil Dirar'ın İstanbul a geliş saati Bonservis bedeli kontrat detayları

işte Nabil Dirar'ın İstanbul a geliş saati Bonservis bedeli kontrat detayları

Sarı-lacivertliler, Monaco'da forma giyen 31 yaşındaki kanat oyuncusu Nabil Dirar'ın transferini bitirdi.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada bonservis konusunda Monaco ile prensip anlaşmasına varıldığı oyuncunun da bugün saat 15.30'da İstanbul'a geleceği duyuruldu.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden "Kulübümüz, futbolcu Nabil Dirar'ın kulübümüze transferi konusunda AS Monaco ile prensip anlaşmasına varmıştır. Nabil Dirar, 16 Haziran 2017 Cuma günü (bugün) saat 15.30'da İstanbul'a gelecek ve futbolcu ile görüşmeler burada devam edecektir. Ayrıca Dirar'ın sağlık kontrolleri İstanbul'da gerçekleşecektir" şeklinde bir açıklama yapıldı.


Monaco ile 1 yıllık daha anlaşması bulunan Faslı sağ kanat oyuncusu için Fransız kulübüyle 'transferin bedelsiz gerçekleşmesi' konusunda anlaşıldı.

MENAJERİ MÜJDEYİ VERDİ
Fenerbahçe'nin gündeminin ilk sırasında yer alan Monaco'nun yıldızı Dirar'ın menajeri Koudier, beIN Sports'a yaptığı açıklamada anlaşmanın resmen sonuçlandığını söyledi.

Kouider yaptığı açıklamada, "Dirar konusunda sıkıntı yok. Anlaşma sağlandı. Monaco ile de anlaşıldı. İmzalar an meselesi. Bu gece imzalar atılırsa Dirar yarın (bugün) İstanbul'a gelecek" ifadelerini kullandı.

Menajer Kouider'in BeIN Sports'a yaptığı bu açıklamadan sadece bir kaç saat sonra Fenerbahçe Kulübü de transferle ilgili resmi duyuruyu yaptı.

3 SENELİK İMZA ATACAK
Monaco'da bu sezon 33 resmi maçta görev alan 31 yaşındaki Dirar, 1 kez ağları havalandırırken 7 de asist yaptı. Dirar, sağlık kontrollerinden sonra 3 yıllık imza atacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder