16 Haziran 2017 Cuma

Sıra geldi forvete! Kadıköy yıkılacak

Batshuayi’de karar anıChelsea’nin Belçikalı yıldızı, daha önce yaptığı açıklamada büyük ihtimalle takımdan kiralık olarak ayrılacağını açıklamıştı.
Batshuayi, “Conte ile görüşüp sonra kararımı vereceğim” dedi.Genç forvetin gideceği takımdan oynama garantisi dışında en önemli beklentisi, şampiyonluğa oynaması.Bu nedenle aralarında West Ham’ın da olduğu 8 Premier Lig takımını geri çevirdi.






Niang’da sorun yokSarı-Lacivertliler, Mbaye Niang ile yaklaşık 1 ay önce temas kurmuştu.Milan’ın geçtiğimiz sezon Watrofd’a kiraladığı 22 yaşındaki oyuncu yeni sezonda da İtalyan ekibinde şans bulamayacak.Niang’ın Premier Lig’den talipleri olsa da Fenerbahçe ile yaptığı görüşmede teklife ‘Evet’ demişti.Yönetim; özellikleri Aykut Kocaman’ın sistemine uyan, yaşı genç ve satın alma imkanı bulunan Niang’a sıcak bakıyor

M.City'nin Fildişili oyuncusu Bony stepnede bekletiliyor. City, bu futbolcuyu kİralamaya sıcak bakıyor.










Fenerbahçe'nin yaklaşık 2 aydır gündeminde olan Arsenal'in İspanyol forveti Lucas Perez ise Türkiye'ye sıcak bakmıyordu. Ancak son günlerde Perez'in Fenerbahçe'ye karşı yumuşadığı ve Sarı-Lacivertli kulübün teklifini düşündüğü bildirildi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder