20 Temmuz 2017 Perşembe

Fenerbahçe Gabigol için İnter'le anlaştı!

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı yıldızı İtalya'da buldu. Sarı-Lacivertliler, Gabigol için İnter ile anlaşmaya vardı!



Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe golcü transferi için gaza basmıştı. BonyZapata ve Lucas Perez gibi isimlerle ilgilenen Sarı-Lacivertliler, aradığı golcüyü İtalya'da buldu.

Gabigol'ün kararı bekleniyor

İtalya basınına göre, İnter'in 2016 yılında 30 milyon Euro'ya Santos'tan transfer ettiği Gabriel Barbosa bir diğer adıyla Gabigol için Fenerbahçe kiralama teklifi yaptı. İtalyan ekip Fenerbahçe'nin teklifini kabul ederken son kararı ise Brezilyalı futbolcuya bıraktı.

Porto ve Las Palmas'ın da transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Gabigol, Fenerbahçe'nin teklifini kabul ederse önümüzdeki sezon Süper Lig'de forma giyecek.

Sambacı, geçen sezon sadece 10 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol kaydetti.




Gabigol kimdir? Yeni Neymar diyorlardı!

Fenerbahçe Inter forması giyen Gabigol için kulübü ile kiralık olarak anlaştı. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Fenerbahçe Brezilyalı Gabigol'ü kiralayacak. Peki Gabigol kimdir, kaç yaşında hangi bölgelerde oynayabiliyor?


Uzun adı, Gabriel Barbosa Almeida... Kısaca ona Gabigoldiyorlar. Bzezilya'da ise yeni Neymar olarak gösteriliyor.Fenerbahçe'nin anlaştığı iddia edilen 21 yaşındaki futbolcu 1996 yılında Brezilya'da dünyaya geldi. Gabigol, profesyonel futbola Neymar ve Pele gibi futbolcuları yetiştiren Santos'ta başladı.

25 Eylül 2012 yılında profesyonel olan Gabigol ilk maçına 2013 yılında Santos formasıyla çıktı. Asıl mevkiisi sol kanat olan 'Gabigol' lakablı 20 yaşındaki futbolcu, ileri uçta ve sağ kanatta da forma giyebiliyor.

Inter 29,5 milyon euro ödedi

Santos formasıyla 145 maça çıkan Gabigol 52 maçta fileleri havalandırdı. Uzun süre Fenerbahçe'nin gündeminede gelen Brezilyalı yıldız 2 yıl önce 29,5 milyon euro karşılığında Inter'e transfer oldu. İtalyan ekibi ile 10  maça çıkan Gabigol 1 gol atma başarısı gösterdi.

Brezilya Milli Takım formasıyla 4 maça çıkıp 2 de gol atan Gabigol neredeyse bütün alt yaş gruplarında Brezilya formasını giydi. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder