1 Temmuz 2017 Cumartesi

Fenerbahçe-Voluntari maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe sezonun ilk hazırlık maçında Voluntari ile karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe-Voluntari maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Uefa Avrupa Ligi Elemeleri'nde mücadele edecek Fenerbahçe sezonu erken açtı. Topuk yaylasında çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler ilk hazırlık maçında Voluntari ile karşı karşıya gelecek. Maçın yayın bilgileri ve detaylar burada...

Fenerbahçe-Voluntari maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Henüz nerede oynanacağı netleşmeyen Fenerbahçe Voluntari karşılaşmayı 9 Temmuz Cumartesi günü oynanacak ve saat 18.00'de başlayacak. Karşılaşma Smart Spor HD  (77. Kanal) ve Smart Spor 2 HD (78. Kanal) kanallarında yayınlanacak. Ayrıca maçın detayları ve canlı skor takibi Fanatik.com.tr'de olacak.

Fenerbahçe'de yeni transferler Valbuena, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar gibi isimlerin de bu karşılaşma da forma giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin rakibi olacak Voluntari bu sezon Romanya Ligi'ni 9. sırada tamamlamış ve küme düşme turu maçları oynamıştı. Voluntari küme düşme turu maçlarında ise grubu 3. sırada tamamlamış ve ligde kalmayı başarmıştı.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder