19 Ekim 2013 Cumartesi

Avrupa'nın favorisi bu sene Fenerbahçe


Yunanistan'ın Sports 24 Gazetesi, Euroleague'deki takımı bulunan ülke gazetecileri arasında anket yaptı. Sarı-Lacivertliler, Final-Four adayı olarak gösterilirken, Obradoviç uzak ara 'yılın coach'u adayı seçildi

Üç temsilci ile birden boy gösteriğimiz Euroleague’de sezon başlarken, Yunanistan’ın Sports 24 Gazetesi, geniş kapsamlı bir anket gerçekleştirdi. Euroleague’de temsilcisi bulunan ülke gazetecilerine sorulan sorular sonunda Fenerbahçe Ülker ve Obradoviç’in yıla damgasını vurması bekleniyor. ‘Final-Four’a hangi takımlar kalır?’ sorusuna CSKA Moskova 11, Real Madrid 10, Barcelona 9, Fenerbahçe ise 7 oy aldı. Final-Four’un bu dört takım arasında oynanması bekleniyor. Fenerbahçe’den sonra en çok oyu 5 ile son iki yılın şampiyonu Olympiakos alırken, Panathinaikos, Maccabi ve Galatasaray Liv Hospital’a 1’er oy çıktı.

Obradoviç uzak ara!

Ankette sorulan yılın coach’u kim olur sorusuna ise tam 8 gazeteci Zeljco Obradoviç yanıtını verdi. Fenerbahçe’nin tecrübeli çalıştırıcısını 1’er oyla Pablo Laso (Real Madrid), Dusko Vujoseviç (Partizan), İlias Zouros (Zalgiris Kaunas) ve Ergin Ataman (Galatasaray Liv Hospital) takip etti.

Bogdanoviç gözde

Avrupa Şampiyonası’nda çok başarılı bir performans sergileyen ve ‘en iyi 5’e seçilen Bojan Bogdanoviç de, ‘Yükselen yıldız kim olur?’ bölümünde, Emporio Armani forması giyen genç İtalyan Alessandro Gentile’den sonra en çok oyun alan ikinci isim oldu. Genç yetenek Kenan Sipahi’ye de 1 oy çıktı. Yılın sürpriz takımında ise Lokomotiv Kuban en çok oyun aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder