16 Ekim 2013 Çarşamba

İşte F.Bahçe'nin yeni Alex'i ganso sizce yeni alex olabilirmi



F.Bahçe'nin idari menajeri  için Sao Paulo kulübüyle temasa geçti


FENERBAHÇE DE GÜNÜN HABERLERİ

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, yönetimle yaptığı görüşmede "Alex'in koşanını da bulursak önümüzde kimse duramaz" sözleri Fenerbahçe'yi harekete geçirdi. Sarı lacivertli ekip bu özellikte bir oyuncu için Brezilya pazarına yönelirken idari menajer Hasan Çetinkaya, ilk olarak Sao Paulo'nun beyni Ganso için temaslara başladı. Brezilya'da "Alex'in veliahtı" olarak gösterilen 24 yaşındaki Ganso'nun devre arasında Fenerbahçe'ye gelme olasılığının yüksek olduğu bildirildi. Sambacının menajeri Sabatino Durante geçtiğimiz günlerde, Ganso için Türkiye'den teklif aldıklarını açıklamıştı.


EMENİKE BU HAFTA PATLICAK GİBİ

Nijerya Milli Takımı ile gollerini sıralayan Emenike, Fenerbahçe formasıylaysa henüz gol sevinci yaşayamadı. Ersun Yanal, Erciyes deplasmanında ilk 11’de oynatacağı Nijeryalı’dan patlama bekliyor.



FENERBAHÇE’ye büyük beklentilerle transfer edilen ancak henüz golle tanışmayan Emmanuel Emenike, Nijerya formasıyla ise boş geçmiyor. Afrika Kupası’nın gol kralı olan Emenike, milli takımda oynadığı son 9 maçta 7 gol attı. Fenerbahçeliler ise Nijeryalı’nın Süper Lig’de yapacağı patlamanın sadece bir gole baktığıdüşüncesinde.
Emenike, patlamayı da bu hatfaki Kayseri Erciyesspor maçında yapmayı umuyor. Ersun Yanal, son haftalarda büyük düşüş yaşayan Webo’nun yerine Nijeryalı forvete yer verecek. Emenike’nin atacağı ilk golün ardından üst üste goller sıralayacağını düşünen Yanal, bir yandan da oyuncusunu baskıdan uzak tutmaya çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder