17 Ekim 2013 Perşembe

BRUNO ALVES TAKIMA DÖNDÜ


Bruno Alves cuma günü takıma katılıyor. Mehmet Topal milli takımdan sakat döndü, Erciyes deplasmanına yetiştirilmeye çalışılıyor. Meirelesise 11. haftadaki Galatasaray derbisine kadar zor!

Teknik kadro, sağlık ekibinden 1 iyi, 2 kötü haber aldı. İyi haber milli araya sakat giren Bruno Alves’ten... Tedavisine 
yoğun şekilde devam edilen Portekizli futbolcunun yarından itibaren takımla birlikte çalışabileceği bildirildi. Ersun Yanal’ın, Alves’i Erciyes maçının kadrosuna alabileceği ifade edildi. Kötü haberler ise Mehmet Topal ve Raul Meireles’ten. Hollanda’yla oynanan milli maçta 90 dakika sahada kalan Topal’ın sağ arka alt adalesindeki zarda kanama ve kısmi yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan milli futbolcu, pazar günü oynanacak Erciyes maçına yetiştirilmeye çalışılacak. Bir süredir sakatlığı süren Meireles’in ise sahalara dönüş tarihi uzadı. Portekizli orta saha oyuncusunun 10. haftadaki Bursa deplasmanına yetişmesinin düşük ihtimal olduğu kaydedildi. Portekizli’nin 11. haftadaki Galatasaray derbisine kadar tamamen iyileşmesi planlanıyor.

Hazırlıklar başladı

İki günlük bayram izni de sona erdi. Erciyes maçının ilk antrenmanı dün yapıldı. Can Bartu Tesisleri’nde yağmur altında basına kapalı olarak gerçekleşen çalışmaya milli takımlardan dönen oyuncular da katıldı. Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanın devamında futbolcular iki gruba ayrıldı. Pres ve pas çalışması yapıldıktan sonra çift kale maç oynandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder